• De rebaixa!
  • -12,95 €
Mercedites SUAVE 3308-3108 Color Vermell | Calzados Savina
Mercedites SUAVE 3308-3108 Color Vermell | Calzados Savina
Mercedites SUAVE 3308-3108 Color Vermell | Calzados Savina
Mercedites SUAVE 3308-3108 Color Vermell | Calzados Savina

Mercedites SUAVE 3308-3108 Color Vermell

SUAVE3308-3108.37.1
Disponible
54,00 € 66,95 € -12,95 €
Impostos inclosos

Mercedites SUAVE 3308 Color Vermell. Mercedites destalonades, en pell i amb falca. El seu disseny està realitzat en pell amb estampat en fantasia i perforacions en forma de rombe a l'empenya. Folre interior i plantilla anatòmica extraïble de pell. Tancament mitjançant tira de velcro a l'empenya. Tira al taló, amb elàstic, per a més ajustament al peu. Sola de goma de 1,5 cm, amb una falca de 6 cm. Pis de goma antilliscant i flexible.

La durabilitat i comoditat d'aquestes Mercedites SUAVE 3308 us sorprendrà. Un model molt còmode i ideal per aquest estiu. T'aportaran tot el confort que necessites al teu dia a dia.

Talles
  • 37
  • 38
Colors
  • Vermell

Detalls del producte

Material
Pell
Sola
1,5 cm
Plantilla extraïble
Material de la sola
Poliuretà
Tipus de taló
Falca
Tipus de tancament
Corretja amb velcro a l'empenya
Material de l'interior
Pell
Material de la planta
Pell
Tipus de puntera
Rodona
Alçada falca
6 cm
Gènere
Dona
Edat
Adult
2022-05-18

Description

Mercedites SUAVE 3308 Color Vermell. Mercedites destalonades, en pell i amb falca. El seu disseny està realitzat en pell amb estampat en fantasia i perforacions en forma de rombe a l'empenya. Folre interior i plantilla anatòmica extraïble de pell. Tancament mitjançant tira de velcro a l'empenya. Tira al taló, amb elàstic, per a més ajustament al peu. Sola de goma de 1,5 cm, amb una falca de 6 cm. Pis de goma antilliscant i flexible.

La durabilitat i comoditat d'aquestes Mercedites SUAVE 3308 us sorprendrà. Un model molt còmode i ideal per aquest estiu. T'aportaran tot el confort que necessites al teu dia a dia.

Per què treballem amb SUAVE ?

SUAVE (by Leyland) fabrica sabates per a dones que busquen elegància, modernitat i comoditat, a parts iguals. Sempre amb els millors materials i qualitats del mercat. Això els ha convertit en un referent internacional de calçat còmode per a dona.

Totes les sabates de SUAVE estan fabricades en pell, amb plantilles anatòmiques extraïbles. Són rentables a 30º i estan dotades de coixinet d´aire. Això garanteix el màxim confort. La sola antilliscant és flexible i lleugera. Amb sistema Air Function que permet el pas de l'aire entre el taló i el peu.

COMPROMÍS AMB LA MÀXIMA QUALITAT.

SUAVE (by Leyland) sempre busca els millors materials en cada fase de la producció del calçat. Des del disseny fins a les soles i plantilles que fabriquen internament, es fan amb materials únicament europeus i de màxima qualitat.

EL DISSENY.

El seu disseny és el resultat d'un estudi minuciós. L'objectiu és dissenyar les sabates més còmodes, sense descuidar l'elegància, i això juntament amb l'estudi de formes, plantilles anatòmiques, etc...; és el que fa que el calçat de SUAVE sigui tan únic.

PRODUCCIÓ PRÒPIA

Produeixen les seves pròpies soles i plantilles (extraïbles i rentables). Combinen mà d´obra tradicional amb la maquinària més moderna i innovadora.

COMPROMÍS AMB EL MEDIAMBIENT.

Es prenen molt seriosament la política de les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar). Redueixen els residus, tant com sigui possible, en la fabricació i les oficines, reciclant-los per a una major sostenibilitat i menor impacte ecològic.

El 2018 van instal·lar els seus propis panells solars, que actualment produeixen el 50% de l'energia que consumeixen.

Potser també t'agrada

16 altres productes de la mateixa categoria:

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.