Hola! Ens agradaria compartir amb tu les mesures que estem prenent davant la situació que estem vivint en aquests moments.

Els nostres proveïdors logístics estan adoptant totes les mesures de seguretat i higiene necessàries amb rigorós control. Estan fent un enorme esforç perquè el servei estigui garantit en tot moment. Per això, volem agrair enormement la disposició i professionalitat de tot l'equip implicat.

En aquests moments, continuem realitzant els nostres enviaments, i les comandes es lliuraran amb la major rapidesa possible (exceptuant casos puntuals que desglossem a continuació). El nostre equip d'atenció al client està a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte que puguis tenir. Pots contactar amb ell a través del nostre email contacto@calzadossavina.es, del telèfon (+34) 935 335 576 o bé mitjançant les nostres xarxes socials.

Tenint en compte les recomanacions de les autoritats, la seguretat de tots els implicats i les mesures adoptades pel servei de missatgeria, a continuació, t'informem de qüestions rellevants sobre els nostres processos:

Seguridad

Estem prenent rigoroses mesures de prevenció i seguretat: des de l'emmagatzematge del producte fins a la preparació de les comandes, el personal compleix amb tots els protocols i disposa de les eines necessàries per a garantir la seguretat de tots.

Repartidores

El nostre proveïdor de transport està adoptant totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries. Si ho prefereixes, pots indicar que et facin el lliurament de la teva comanda a la porta després de tocar el timbre per a evitar qualsevol tipus de contacte.

Excepciones de envío

Es garantiran tots els enviaments, excepte les següents excepcions:

• Zones amb lliuraments restringits.

Hi ha llocs del territori espanyol que presenten unes mesures especials pel que no està permès el servei a domicili. Ens posarem en contacte amb tu en cas que la teva zona resulti afectada.

Cambios y devoluciones

El nostre termini de devolució és de 15 dies naturals des de la recepció de la comanda. Pots llegir més informació sobre la nostra política de devolucions aquí.

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.