CONDICIONS D'ENVIAMENT

Temps i cost de l'enviament:

Destí: Espanya (Península) | Cost d'enviament: Gratis a partir de 100€ Si és inferior, el cost dependrà del pes del paquet (veure taula adjunta) | Temps d'enviament: 24/48 hores en dies laborables | Mètode d'enviament: MRW

* Impostos no inclosos.

PES NACIONAL PROVINCIAL
Fins 2 Kg 5,99 € 5,04 €
Fins 5 Kg 8,03 € 6,13 €
Fins 10 Kg 10,10 € 8,58 €


Destí: Balears | Cost d'enviament: Gratis a partir de 100€. Si és inferior, el cost dependrà del pes del paquet (veure taula adjunta) | Temps d'enviament: 48/72 hores en dies laborables | Mètode d'enviament: MRW

* Impostos no inclosos.

PES Cost
Fins 1 Kg 7,83 €
Fins 2 Kg 10,24 €
Fins 3 Kg 12,68 €
Fins 4 Kg 15,13 €
Fins 5 Kg 19,40 €
Fins 6 Kg 26,30 €
Fins 7 Kg 28,55 €
Fins 8 Kg 30,80 €
Fins 9 Kg 33,05 €
Fins 10 Kg 35,30 €

El temps de lliurament pot ser superior en el cas que l'enviament sigui sotmès a revisió duanera.

* Si, per algun motiu, no podem complir amb els terminis de lliurament, el nostre Servei d'Atenció al Client es compromet a informar-te convenientment i així trobar la millor solució.

Calçats SAVINA no assumirà cap import derivat o generat per adreces errònies o mal col·locades (tant en l'adreça de facturació com la d'enviament).

D'existir algun error en les dades subministrades pel client, la comanda serà retornada a origen i abonat. El client haurà de realitzar una nova comanda.

Les comandes es preparen i envien de dilluns a divendres des de les nostres instal·lacions a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), sempre que es tracti de dia hàbil.

Cal tenir en compte que les comandes es preparen i salin del nostre magatzem en el mateix dia per a compres realitzades de dilluns a divendres (laborables) abans de les 15.00 hores. Les comandes realitzades després de les 15.00 hores, durant el cap de setmana o dies festius, seran tramitats el següent dia laborable.

Per exemple, si vas realitzar la comanda el divendres a la tarda/nit, no es prepararà fins al següent dia laborable.

En períodes de rebaixes o promocions especials, així com en dates assenyalades, els terminis de lliurament poden ser superiors a l'habitual.

No garantim els lliuraments en hores específiques i concretes. Si el comprador assenyala una data concreta de lliurament, s'entendrà que ho fa amb caràcter orientatiu.

Si ens resulta impossible efectuar el lliurament, el transportista farà un nou intent. En cas que tampoc puguem fer el lliurament en aquest segon intent, el transportista li deixarà una notificació sobre aquest tema, i el client haurà de posar-se en contacte amb l'agència per al lliurament d'aquest.

Addicionalment, preguem que, si quan el missatger acudeixi al teu domicili has canviat d'opinió sobre la teva compra, rebutgis el paquet i no ferms l'acceptació del lliurament. En aquest cas, procediríem a l'abonament de l'import en el mateix mètode en què es va efectuar el pagament, una vegada el rebem en els nostres magatzems, segons les nostres condicions habituals.

Com puc saber si el meu paquet ha estat ja enviat?

Podràs realitzar el seguiment de la teva comanda accedint al teu panell d'usuari. Quan el paquet surti del nostre magatzem tindràs accés al número de seguiment de la teva comanda.

A vegades i en funció de la franquícia de destí, el transportista t'enviarà un e-mail o SMS quan el teu paquet estigui en repartiment. Si ho reps i no estaràs a casa aquest dia, pots contactar amb ells per a acordar una nova data de lliurament o recollida en l'oficina del transportista, que es trobi més pròxima al teu domicili.

Què succeeix en cas que en el moment del lliurament no em trobi en el meu domicili?

Disposes d'un termini màxim de deu (10) dies, abans que el paquet torni a ser enviat a origen. Així que, si us plau, si passat el nostre termini de lliurament habitual no has rebut el teu paquet, si us plau, posa't en contacte amb el transportista per a acordar una nova data de lliurament o recollida en la teva oficina més pròxima.

Realitzen enviaments a Ceuta o Melilla?

Ho sentim molt. De moment, no realitzem enviaments a Ceuta o Melilla.


Realitzen enviaments a Portugal?

Ho sentim molt. De moment, no realitzem enviaments a Ceuta o Melilla.


Realitzen enviaments a Canàries?

Ho sentim molt. De moment, no realitzem enviaments a Ceuta o Melilla.

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.