POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS


Condicions generals de canvis i devolucions

Per a procedir a un canvi o devolució s'hauran de complir els següents requisits:

o Per motius d'higiene, el producte no ha d'haver estat usat i haurà de ser retornat en les mateixes condicions en què va ser rebut.

o Ha d'enviar-se en el seu embalatge original, incloent la caixa original de l'article i la seva caixa d'embalatge exterior si n'hi hagués, perquè arribi a la nostra central en el mateix estat en què es va lliurar.

o Hauràs d'incloure en l'exterior del teu enviament l'etiqueta que es facilita en el correu electrònic de la devolució. Una etiqueta per article.

o Si retornes diversos articles rebràs un email per cadascun d'ells.


Quin és el termini de canvi i devolució?

Ha d'estar dins del termini de 15 dies naturals des de la recepció del producte en el domicili del comprador.Com puc gestionar el canvi?

En el cas de voler fer un CANVI DE TALLA, COLOR O MODEL deuràs:

- Tramitar la devolució de la comanda rebuda.

- Realitzar una comanda nova amb la talla, color o model desitjat, abans que nosaltres realitzem l'abonament.

- Envia'ns un email a contacto@calzadossavina.es per a avisar-nos d'aquest canvi i així no es cobraran les despeses de recollida.

Els canvis estan subjectes a disponibilitat d'estoc.

El missatger que enviem a lliurar-te el teu nou article s'emportarà el que ja no vols. Recorda tenir aquest paquet llest per a la recollida.


Com gestionar la devolució?

1. Entra en www.calzadossavina.es i accedeix al teu compte de client punxant en “Accedeixi al seu compte de client”.

2. Introdueix el teu email i contrasenya i fes clic a “Iniciar sessió”. Si no recordes la teva contrasenya, pots recuperar-la punxant en “Vas oblidar la teva contrasenya?”.

3. Accedeix a la secció “Devolucions” de “El teu compte”.

4. Per a una nova devolució selecciona "retornar algun producte?" Apareixeran tots els articles que romanen dins del termini de devolució de 15 dies naturals.

5. Marca l'article que desitges retornar, selecciona un motiu i breu descripció d'aquest (camps obligatoris – suggeriment).

6. Dóna-li al botó “RETORNAR SELECCIONATS” i “CONFIRMAR DEVOLUCIÓ”.

7. DEVOLUCIÓ TRAMITADA AMB ÈXIT.

Una vegada tramitada la devolució, minuts després, rebràs un mail en la safata d'entrada (revisar safata CORREU NO DESITJAT/SPAM).

8. En aquest mateix mail, rebràs un enllaç on podràs fer seguiment del teu enviament, des de la web de MRW.

Quines són les despeses de devolució?

En la següent taula trobaràs els costos de l'enviament per a la devolució de la teva comanda:

Origen: Espanya (Península) | Es descomptaran de l'import final de la devolució. | Mètode d'enviament: MRW

* Impostos no inclosos.

PES NACIONAL PROVINCIAL
Fins 2 Kg 5,99 € 5,04 €
Fins 5 Kg 8,03 € 6,13 €
Fins 10 Kg 10,10 € 8,58 €

Origen: Balears | Es descomptaran de l'import final de la devolució. | Mètode d'enviament: MRW

* Impostos no inclosos.

PES Cost
Fins 1 Kg 7,83 €
Fins 2 Kg 10,24 €
Fins 3 Kg 12,68 €
Fins 4 Kg 15,13 €
Fins 5 Kg 19,40 €
Fins 6 Kg 26,30 €
Fins 7 Kg 28,55 €
Fins 8 Kg 30,80 €
Fins 9 Kg 33,05 €
Fins 10 Kg 35,30 €

El cost d'aquesta devolució es descomptarà de l'import de l'article.

Com i quan rebré el reemborsament?

Quan es rebi la teva comanda, es farà la verificació dels articles retornats i es farà efectiva la devolució, rebràs l'import mitjançant la mateixa forma de pagament utilitzada en la teva compra en un temps estimat de 7-15 dies naturals, depenent de la teva entitat bancària.


Hi ha algun article que no t'ha arribat correctament?

Si has rebut un article diferent en la teva comanda o l'article aquesta defectuós, envia'ns un mail a contacto@calzadossavina.es indicant el teu número de comanda i ens encarregarem de tot.


Dret de desistiment

Sempre que compris en www.calzadossavina.es disposes d'un dret legal de desistiment.


Informació sobre l'exercici del dret de desistiment

Tens el dret a desistir del contracte actual de compra sense necessitat de cap justificació en un termini de 15 dies naturals. El termini de desistiment expirarà als 15 dies naturals del dia que tu o un tercer que tu indiquis, diferent del transportista, adquireixi la possessió material de l'últim d'aquests productes.

Pots exercir el teu dret bé seguint els passos que t'indiquem en la nostra política de devolucions o notificant-nos en Carrer Sant Jeroni 36, 08921 Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) o a través del nostre correu electrònic d'atenció al client contacto@calzadossavina.es.

Pots utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació. També pots emplenar i presentar el formulari de desistiment en línia mitjançant el formulari de contacte de la nostra pàgina web. Si la comunicació de desistiment la presentes en línia, t'enviarem un justificant de recepció sense demora indeguda. (ex. correu electrònic). Per a complir el termini de desistiment, n'hi ha prou que la comunicació relativa a l'exercici del dret de desistiment sigui enviada abans que venci el termini de desistiment.


Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment per part teva, procedirem a reemborsar-te els pagaments que hagis efectuat, no inclosos els ports de la devolució tal com ho detallem en les nostres polítiques de devolucions, sense cap demora indeguda i, en tot cas, dins dels 15 dies naturals a partir de la data en la qual hàgim estat informats de la teva decisió de desistir del contracte actual. El reemborsament es realitzarà utilitzant el mateix mitjà de pagament que hagis emprat per a la transacció inicial, tret que s'hagi acordat expressament el contrari. Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els productes i verificar que s'ha rebut en les mateixes condicions que va ser enviat, sense usos inapropiats i en el seu embalatge original.

Els productes hauran de ser retornats o lliurats a tot tardar en el termini de 15 dies naturals a partir de la data en què ens comuniquis la teva decisió de desistiment del contracte.

Es considerarà complert el termini si efectues la devolució dels productes abans que hagi conclòs el termini de 15 dies naturals.


Formulari de desistiment

Si és el teu desig desistir del contracte de compra, pots emplenar i enviar-nos el present formulari.

LLEI APLICABLE

La Llei espanyola serà aplicable als presents Termes i Condicions.

Igualment, davant qualsevol conflicte o controvèrsia que es pogués produir per la present pàgina web, se sotmetrà a la llei i tribunals espanyols.

L'informem que no estem adherits a cap entitat acreditada per a la resolució de conflictes de consum, per la qual cosa la resolució de conflictes es realitzarà conformement a les regles generals del Dret Espanyol.

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.