Complements


A Calçats Savina volem ajudar a satisfer les necessitats de les dones professionals i urbanes, que busquen complements de dona de qualitat, elegants i a la moda.

Complements de dona - Trobaràs motxilles, bosses, plantilles, cordons, productes de neteja... Troba comoditat i dissenys diversos a la nostra botiga SAVINA online. Visita'ns!

Bosses i motxilles.

Dissenyats per adaptar-se al teu estil de vida. Bosses i motxilles de dona - Nova temporada 2021-2022. Descobreix tota la col·lecció de motxilles i bosses de dona que tenim preparada per a tu. Fes-te amb els teus preferits a la nostra botiga online.

Plantilles.

T'oferim varietat de plantilles per fer-te la vida una mica més fàcil. Això inclou anatòmica, memory Foam, esportives, de borreguit... Vaja, tens per escollir ?

Cordons.

A Calçats Savina posem a la teva disposició tota mena de cordons. Si no apareix a la nostra web, només ens ho has de demanar. Envia'ns un email a contacto@calzadossavina.es i te'ls aconseguirem.

Productes de neteja del calçat.

Necessites cremes, sprays... per al correcte manteniment del teu calçat? no saps on trobar-lo? Cap problema. Si no apareix a la nostra web, només ens ho has de demanar. Envia'ns un email a contacto@calzadossavina.es i te'ls aconseguirem.

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.