Sandàlies SUAVE 3009-3189 Color Negre | Calzados Savina
Sandàlies SUAVE 3009-3189 Color Negre | Calzados Savina
Sandàlies SUAVE 3009-3189 Color Negre | Calzados Savina
Sandàlies SUAVE 3009-3189 Color Negre | Calzados Savina
Sandàlies SUAVE 3009-3189 Color Negre | Calzados Savina

Sandàlies SUAVE 3009-3189 Color Negre

SUAVE3009-3189.36.8
Producte disponible amb diferents opcions
65,95 €
Impostos inclosos

Sandàlies SUAVE 3009 Color Negre. Sandàlies de pell de primera qualitat. Tancament mitjançant doble tira de velcro ajustable i sivella al taló. Màxim confort i subjecció. Folre interior i plantilla anatòmica extraïble de pell. Forma d'amplada especial. Sola de goma antilliscant i flexible de 2 cm aproximadament.

La durabilitat i comoditat d'aquestes Sandàlies SUAVE 3009 us sorprendrà. Un model molt còmode i ideal per a peus delicats. T'aportaran tot el confort i la subjecció que necessites.

Talles
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Colors
  • Negre


Detalls del producte

Material
Pell
Sola
2 cm
Plantilla extraïble
Material de la sola
Poliuretà
Tipus de taló
Pla
Tipus de tancament
Corretja amb velcro a l'empenya
Sivella
Material de l'interior
Pell
Material de la planta
Pell
Gènere
Dona
Edat
Adult
2022-10-05

Description

Sandàlies SUAVE 3009 Color Negre. Sandàlies de pell de primera qualitat. Tancament mitjançant doble tira de velcro ajustable i sivella al taló. Màxim confort i subjecció. Folre interior i plantilla anatòmica extraïble de pell. Forma d'amplada especial. Sola de goma antilliscant i flexible de 2 cm aproximadament.

La durabilitat i comoditat d'aquestes Sandàlies SUAVE 3009 us sorprendrà. Un model molt còmode i ideal per a peus delicats. T'aportaran tot el confort i la subjecció que necessites.

Per què treballem amb SUAVE ?

SUAVE (by Leyland) fabrica sabates per a dones que busquen elegància, modernitat i comoditat, a parts iguals. Sempre amb els millors materials i qualitats del mercat. Això els ha convertit en un referent internacional de calçat còmode per a dona.

Totes les sabates de SUAVE estan fabricades en pell, amb plantilles anatòmiques extraïbles. Són rentables a 30º i estan dotades de coixinet d´aire. Això garanteix el màxim confort. La sola antilliscant és flexible i lleugera. Amb sistema Air Function que permet el pas de l'aire entre el taló i el peu.

COMPROMÍS AMB LA MÀXIMA QUALITAT.

SUAVE (by Leyland) sempre busca els millors materials en cada fase de la producció del calçat. Des del disseny fins a les soles i plantilles que fabriquen internament, es fan amb materials únicament europeus i de màxima qualitat.

EL DISSENY.

El seu disseny és el resultat d'un estudi minuciós. L'objectiu és dissenyar les sabates més còmodes, sense descuidar l'elegància, i això juntament amb l'estudi de formes, plantilles anatòmiques, etc...; és el que fa que el calçat de SUAVE sigui tan únic.

PRODUCCIÓ PRÒPIA

Produeixen les seves pròpies soles i plantilles (extraïbles i rentables). Combinen mà d´obra tradicional amb la maquinària més moderna i innovadora.

COMPROMÍS AMB EL MEDIAMBIENT.

Es prenen molt seriosament la política de les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar). Redueixen els residus, tant com sigui possible, en la fabricació i les oficines, reciclant-los per a una major sostenibilitat i menor impacte ecològic.

El 2018 van instal·lar els seus propis panells solars, que actualment produeixen el 50% de l'energia que consumeixen.

Potser també t'agrada

16 altres productes de la mateixa categoria:

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.