• -15%
Sandàlies SUAVE 3004-7547 Color Storm | Calzados Savina

Sandàlies SUAVE 3004-7547 Color Storm

SUAVE3004-7547.37.15
Disponible
58,61 € 68,95 € -15%
Impostos inclosos

Sandàlies SUAVE 3004 Color Storm. Sandàlies monocolor de pell de primera qualitat. El seu disseny està compost per tires entrellaçades, en pell llisa, amb cordonera al centre i llengüeta ajustable. Un model d'amplada especial que s'adapta a la perfecció al peu. Folre interior i plantilla anatòmica extraïble de pell. Tancament mitjançant sivella ajustable al taló. Sola de goma antilliscant i flexible de 1,5 cm aproximadament, amb sistema Air Function. Petita falca de 4 cm. d'alçada.

La durabilitat i comoditat d'aquestes Sandàlies SUAVE 3004 us sorprendrà. Un model molt còmode i ideal per a peus delicats. T'aportaran tot el confort i la subjecció que necessites.

Talles
  • 37
  • 38
  • 39
Colors
  • Gris Fosc

Detalls del producte

Material
Pell
Sola
1,5 cm
Plantilla extraïble
Material de la sola
Poliuretà
Tipus de taló
Falca
Tipus de tancament
Sivella
Material de l'interior
Pell
Material de la planta
Pell
Altura plataforma davantera
1,5 cm
Alçada falca
4 cm
Gènere
Dona
Edat
Adult
2022-08-04

Description

Sandàlies SUAVE 3004 Color Storm. Sandàlies monocolor de pell de primera qualitat. El seu disseny està compost per tires entrellaçades, en pell llisa, amb cordonera al centre i llengüeta ajustable. Un model d'amplada especial que s'adapta a la perfecció al peu. Folre interior i plantilla anatòmica extraïble de pell. Tancament mitjançant sivella ajustable al taló. Sola de goma antilliscant i flexible de 1,5 cm aproximadament, amb sistema Air Function. Petita falca de 4 cm. d'alçada.

La durabilitat i comoditat d'aquestes Sandàlies SUAVE 3004 us sorprendrà. Un model molt còmode i ideal per a peus delicats. T'aportaran tot el confort i la subjecció que necessites.

Per què treballem amb SUAVE ?

SUAVE (by Leyland) fabrica sabates per a dones que busquen elegància, modernitat i comoditat, a parts iguals. Sempre amb els millors materials i qualitats del mercat. Això els ha convertit en un referent internacional de calçat còmode per a dona.

Totes les sabates de SUAVE estan fabricades en pell, amb plantilles anatòmiques extraïbles. Són rentables a 30º i estan dotades de coixinet d´aire. Això garanteix el màxim confort. La sola antilliscant és flexible i lleugera. Amb sistema Air Function que permet el pas de l'aire entre el taló i el peu.

COMPROMÍS AMB LA MÀXIMA QUALITAT.

SUAVE (by Leyland) sempre busca els millors materials en cada fase de la producció del calçat. Des del disseny fins a les soles i plantilles que fabriquen internament, es fan amb materials únicament europeus i de màxima qualitat.

EL DISSENY.

El seu disseny és el resultat d'un estudi minuciós. L'objectiu és dissenyar les sabates més còmodes, sense descuidar l'elegància, i això juntament amb l'estudi de formes, plantilles anatòmiques, etc...; és el que fa que el calçat de SUAVE sigui tan únic.

PRODUCCIÓ PRÒPIA

Produeixen les seves pròpies soles i plantilles (extraïbles i rentables). Combinen mà d´obra tradicional amb la maquinària més moderna i innovadora.

COMPROMÍS AMB EL MEDIAMBIENT.

Es prenen molt seriosament la política de les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar). Redueixen els residus, tant com sigui possible, en la fabricació i les oficines, reciclant-los per a una major sostenibilitat i menor impacte ecològic.

El 2018 van instal·lar els seus propis panells solars, que actualment produeixen el 50% de l'energia que consumeixen.

Potser també t'agrada

16 altres productes de la mateixa categoria:

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.