Llista de productes per marca YOKONO

La marca de calçat YOKONO per a dona és una de les marques espanyoles de referència en disseny i innovació. El seu objectiu és presentar models de botesbotinssandàlies que incloguin les tendències més actuals. Sempre amb la millor qualitat.

Totes necessitem unes sandàlies o sabates Yokono. Són sabates de qualitat, fabricades en pell, que s'ajusten a les circumstàncies a què ens enfrontem. Per exemple, és possible que necessitis unes sandàlies per anar a la platja, unes de falca informals per anar a una festa o unes elegants de taló alt per sortir a la nit. No importa quines siguin les teves necessitats o preferències, Yokono us donarà la solució.

Fabricat a Espanya.

Yokono és una de les marques de sabates de dona més conegudes a nivell nacional. Tot i que els seus inicis es remunten a l'any 1981, va ser a partir del 2011 quan intensifica els esforços per dissenyar calçat de tendència, confortable i de màxima qualitat.

Les innovacions que introdueix a partir de llavors aconsegueixen que Yokono es posicioni com una de les marques espanyoles amb més renom. El seu centre logístic es troba a Elx, on es dissenyen i fabriquen íntegrament tots els models. Tot el seu calçat és reconegut gràcies a la seva qualitat i el seu estil juvenil i sofisticat.

Les sabates Yokono per a dona s'elaboren pensant amb la dona d'avui. Activa i amb un estil de vida urbà. Que cerca qualitat per sobre de tot. Els dissenys segueixen les tendències més actuals, però sempre amb l'estil elegant i discret de la marca.

A la temporada de tardor - hivern pots comprar botinsbotes Yokono. La seva sola de goma i el seu taló confortable fa que sigui un goig portar aquests botins i botes. La qualitat dels materials et farà sentir com si fos una segona pell. Per això portar unes sabates Yokono de taló és sinònim de confort.

Quan s'acosta el bon temps, pots comprar sandàlies Yokono molt boniques. De colors vius i soles suaus. Et faran sentir fresca i còmoda durant tot el dia. Els seus dissenys juvenils encaixen perfectament amb el dinamisme de les dones que busquen comoditat sense renunciar a la moda.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.