Llista de productes per marca XTI

XTI és una marca de calçat atrevit i decidit. Et diferenciarà de la resta i que de ben segur et permetrà no passar inadvertida.

Aposten sempre per sabates amb els dissenys més nous, sense oblidar-se de la comoditat.

Calçat Vegà . Fabriquen sense comprometre la vida de cap ésser viu. Cada dia, la nostra societat és més conscient del respecte que devem als animals. Per això, es plantegen el repte de no utilitzar components animals en la fabricació del calçat.

A l'avantguarda pel que fa a comoditat i disseny. Xti és ara per ara un dels líders del sector calçat a nivell nacional i europeu. Des que va començar el seu camí l'any 2000, Xti no ha parat de créixer de manera progressiva. Sempre amb un objectiu molt clar, situar-se al top del mercat de calçat nacional i internacional. Amb una visió de negoci dinàmica i actual ha aconseguit consolidar-se al capdamunt del mercat. Però sobretot gràcies a la qualitat dels seus dissenys.

Durant els seus anys d'història s'han sabut adaptar al públic, un públic cada cop més exigent. Oferint-los a cada moment el millor quant a qualitat i disseny es tractava. Amb un clar estil jove i dinàmic, han aconseguit oferir una gran varietat de models per a la dona d'avui. Han sabut adaptar-se a les seves necessitats i marcar tendència quant a allò innovador del seu disseny.

Xti centra els seus esforços a oferir un servei d'acord amb les tendències més actuals de moda.

A XTI utilitzen els millors materials per aconseguir la màxima qualitat en els seus productes. Són productes duradors, on preval la manufactura i el toc artesanal.

SEGELL VEGÀ.

En Xti estan orgullosos de poder anunciar que el seu calçat ha aconseguit el segell vegà PETA. El seu calçat està fabricat sense comprometre la vida de cap ésser viu.

PRODUCTE ECO-FRIENDLY.

Per la seva implicació amb el Medi Ambient, XTI ha aconseguit diverses certificacions.

ISO 14001:

El seu sistema productiu, des de l'ús de primeres matèries fins a la distribució del producte final està basat en principis de protecció ambiental i en l'anàlisi del cicle de vida del producte.

ISO 9001:

El seu compromís principal amb els clients és la qualitat del producte. Per això implanten un sistema de gestió certificat que els porta a integrar la qualitat i la millora contínua a totes les fases del procés productiu.

PROJECTE BSCI:

Els seus principals col·laboradors són sotmesos periòdicament a auditories externes per garantir així el compliment dels estàndards de qualitat, ètics, de salut i drets humans.

ISO 45001:

Un dels principals actius de la seva empresa són els seus treballadors, és per això que implanten un sistema que garantir i proporciona un ambient de treball segur als empleats.

EMPREMTA DE CARBONI.

El futur està en joc i és per això que XTI FOOTWEAR ha decidit seguir fent passos en el seu compromís i ha calculat la seva empremta de carboni. Han calculat totes les emissions de gasos d'efecte hivernacle generades tant directament com indirectament per als anys 2019 i 2020. Això els ha permès elaborar-ne un ambiciós pla de reducció.

EL SEU COMPROMÍS.

A Xti implanten sistemes i normatives que els permetin procedir de la manera més ètica possible en tots els aspectes relacionats amb la manufactura, producció i logística del seu calçat. Generant així el menor impacte possible en el nostre ecosistema.

BOTINS XTI DE DONA.

Els botins Xti per a dona són la millor opció quant a comoditat i disseny, per a les llargues jornades a què t'enfrontes cada dia. Gràcies a la cura i innovador disseny són els companys perfectes per a cada look. Ja sigui un look formal per anar a treballar o un look informal per a una reunió de les amigues.

Amb l'àmplia varietat de models de botins Xti de dona sempre trobaràs el que s'adapti millor al teu estil. Xti dissenya botins de dona de tots els estils. Botins plans, amb taló, militars i molt més. Perquè sempre trobis el que millor s'adapti als teus looks.

BOTES XTI PER A DONA.

Amb l'arribada del fred és el moment d'acomiadar-nos de les sandàlies i d'apostar per un calçat més apropiat per a aquest temps. Com les botes Xti. Amb elles no només estaràs protegint els teus peus de les baixes temperatures, sinó que lluiràs espectacular i l'última. S'adapten a tots els teus looks, queden a la perfecció amb els teus texans preferits, els pots lluir amb faldilles llargues o curtes i queden genial amb tota mena de vestits. Et perdràs el calçat tendència de la temporada?

ESPORTIVES XTI.

L'estil esportiu ha arribat per quedar-s'hi. Les esportives no són únicament per fer esport, actualment amb els dissenys de Xti, les sabatilles són lopció més còmoda per al dia a dia.

Les esportives Xti queden bé amb qualsevol look, combina-les amb els teus pantalons preferits per crear un look més dinàmic i informal. O porta-les amb el teu millor xandall per crear un look 100% esportiu. Sigui quina sigui la vostra elecció, amb les esportives Xti que us oferim sempre encertareu.

SANDÀLIES XTI.

Amb l´arribada del bon temps és el moment perfecte per lluir aquest tipus de calçat. Cuida els peus de les altes temperatures de l'estiu i llueix dissenys espectaculars durant aquesta època de l'any. Sandàlies amb taló, planes o amb falca són algun dels exemples que podràs trobar a la nostra web. Una sandàlia Xti per a cada pla!

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.