Llista de productes per marca THE FLEXX

The Flexx és una marca especialitzada en calçat confort destacant la seva fabricació guant o “Sticht & Turn”. Màxim confort per al dia a dia.

SABATES PER A DONA THE FLEXX.

Compra sabates per a dona de la marca The Flexx. Fabricant italià líder europeu al sector del confort. La marca The Flexx és perfecta per als peus més exigents els seus models són sempre sinònim de comoditat.

 

LA HISTÒRIA DE LES SABATES THE FLEXX.

The Flexx és una marca italiana creada l'any 2006, però els seus orígens es remunten molt abans. La família Kaiser estableix la seva primera fàbrica de sabates l'any 1838 a Alemanya. L'any 1976 va decidir mudar-se a Itàlia per seguir amb la seva activitat sabatera. A partir de l'any 1980, la fabricació de la sabata de confort evoluciona revolucionàriament ja que es comencen a fabricar els primers pisos d'injecció. La família Kaiser s'especialitza en aquest tipus de calçat i segueixen fabricant-lo fins a l'any 2006. És aquell any quan decideixen llançar la marca The Flexx per donar un toc diferenciador als seus productes.

La missió de The Flexx és brindar a la dona moderna un estil de vida diferenciat gràcies als seus productes revolucionaris. Les seves sabates tenen un disseny únic i una construcció totalment revolucionària anomenada Stitch And Turn. Aquest tipus de fabricació es fa totalment a mà. És un procés particular on s'evita l'ús de plantilles rígides que puguin comprometre la flexibilitat de la sabata. En aquest tipus de fabricació la part superior de la sabata està cosida a la sola des de dins cap a fora i després es gira cap a la banda dreta. L'artesania d'aquest tipus de fabricació fa de les sabates The Flexx un producte únic.

La construcció de les plantilles es realitza mitjançant el mètode Califòrnia. Es tracta d'un mètode totalment artesanal que es realitza sense afegir cap material que pugui donar rigidesa a la sabata.

The Flexx és una de les marques de calçat més potents al panorama internacional. Actualment, la fàbrica de la Toscana té una capacitat de producció de 12.000 parells al dia. La seva competitivitat es basa en la perfecta combinació d'astúcia i tecnologia. Un altre dels punts forts de la marca és la qualitat. Només se seleccionen cuirs de primera qualitat i el control de qualitat consta de tres nivells independents per aconseguir un percentatge de parells defectuosos inferior al 0,5% de la producció total.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.