Llista de productes per marca SUAVE

SUAVE by Leyland fabrica sabates per a dones que busquen elegància, modernitat i comoditat, a parts iguals. Sempre amb els millors materials i qualitats del mercat. Això els ha convertit en un referent internacional de calçat còmode per a dona.

Totes les sabates de SUAVE estan fabricades en pell, amb plantilles anatòmiques extraïbles. Són rentables a 30º i estan dotades de coixinet d´aire. Això garanteix el màxim confort. La sola antilliscant és flexible i lleugera. Amb sistema Air Function que permet el pas de l'aire entre el taló i el peu.

A banda Suave també fabrica una línia especial Peus Diabètics. Amb una horma extra ampla per a aquells peus més delicats o amb situacions podològiques complicades. Aquestes sabates tenen dues plantilles extraïbles per permetre l'adaptació perfecta i evitar rascades.

No renunciïs al confort!

Combina elegància, estil i comoditat les 24 hores del dia: ballarines, mocasins, sandàlies o sneakers per combinar-los amb qualsevol look.

HI HA UN SUAVE PER A CADA PEU.

A Suave by Leyland són especialistes en produir sabates i sandàlies d'alta qualitat. Adequats als requeriments particulars dels peus més sensibles. Aconseguint les sabates més còmodes i que calcen millor, sense perdre l'aparença elegant i jove.

El calçat està fabricat amb pells especialment tractades per garantir la màxima comoditat per als peus més delicats. Amb suport encoixinat per als turmells i soles flexibles. Folres suaus i transpirables, dissenys sense costures i plantilles encoixinades. Usar Suave és pura felicitat per als peus més exigents:

- Per als que busquen comoditat.

- Per reduir el cansament.

- Per als peus més sensibles.

- Per a plantilles ortopèdiques.

PLANTILLA EXTRAIBLE.

Els seus models són dissenyats amb més profunditat i amplada per incorporar la teva pròpia plantilla.

COMPROMÍS AMB LA MÀXIMA QUALITAT.

Suave by Leyland sempre busca els millors materials en cada fase de la producció del calçat. Des del disseny fins a les soles i plantilles que fabriquen internament, es fan amb materials únicament europeus i de màxima qualitat.

EL DISSENY.

El seu disseny és el resultat d'un estudi minuciós. L'objectiu és dissenyar les sabates més còmodes, sense descuidar l'elegància, i això juntament amb l'estudi de hormes, plantilles anatòmiques, etc...; és el que fa que el calçat de SUAVE sigui tan únic.

PRODUCCIÓ PRÒPIA

Produeixen les seves pròpies soles i plantilles (extraïbles i rentables). Combinen mà d´obra tradicional amb la maquinària més moderna i innovadora.

COMPROMÍS AMB EL MEDIAMBIENT.

Es prenen molt seriosament la política de les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar). Redueixen els residus, tant com sigui possible, en la fabricació i les oficines, reciclant-los per a una major sostenibilitat i menor impacte ecològic.

El 2018 van instal·lar els seus propis panells solars, que actualment produeixen el 50% de l'energia que consumeixen.

No renunciïs al confort!

Combina elegància, estil i comoditat les 24 hores del dia: ballarines, mocasins, sandàlies o sneakers per combinar-los amb qualsevol look.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.