Llista de productes per marca SKECHERS

SKECHERS és la marca nord-americana líder al sector del calçat esportiu de disseny i confortable. Va néixer el 1992 dissenyant calçat informal i ha evolucionat i crescut molt ràpidament.

Les sabates Skechers per a dona són productes amb una relació entre disseny, confort i preu realment atractius. Actualment, dissenya i fabrica tot tipus de calçat: casual, urbà, esportiu, sandàlies, merceditas, mocasins, i un llarg etcètera.

La marca de calçat Skechers és pionera en el desenvolupament de nous materials per millorar el confort de les sabates. N'és una prova la contínua evolució de les seves plantilles. Especialment la seva plantilla Memory Foam. Una plantilla que s'adapta a cada peu i cada ús en disposar de la capacitat de memòria.

Sens dubte, les plantilles de Memory Foam de Skechers han revolucionat el calçat en general i especialment el calçat esportiu.

Skechers va néixer a Califòrnia el 1995. El seu èxit ha anat creixent de manera progressiva fins a arribar a ser una de les marques esportives més reconegudes mundialment. El look desenfadat de les seves esportives marca la tendència general dels models. Es percep fàcilment en els colors dels teixits i en les línies suaus dels dissenys. Senyal d'identitat de la marca.

Les sabatilles esportives Skechers presenten un estilisme que et permeten vestir informal i alhora que arreglada. T'aporten la comoditat i el confort, tant en la línia més esportiva com en la línia de calçat diari.

Les col·leccions de sabates Skechers són de les més àmplies del mercat. Des de sabatilles esportives, botes, sandàlies, mercedetes, mocasins, casual, urbà, etc.

Per què treballem amb SKECHERS?

Perquè cobreixen totes les edats i activitats. La vasta col·lecció que ofereix moda, qualitat, innovació i comoditat a milions de persones. Avançades, innovadores i sempre a la moda. Les col·leccions de sabatilles esportives, sabatilles casual i els complements de la marca inspiren milions de persones a gaudir d'una àmplia gamma d'activitats amb estil i comoditat.

Pel seu confort, Skechers s'ha posat en molt poc temps al capdavant del món del calçat i ocupa un lloc molt important al món de la moda. Coneguda per les seves sorprenents idees, fa de cadascuna de les sabates un model irrepetible.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.