Llista de productes per marca SERGIOTTI

El calçat Sergiotti s´elabora amb peles naturals de primera qualitat. Els seus dissenys estan pensats per a la dona urbana que té cura de la imatge sense prescindir de la comoditat.

Treballen amb l'objectiu de millorar sempre els productes, tant en qualitat com en disseny. Cuiden al màxim el confort i la comoditat, utilitzant materials naturals, transpirables i molt flexibles que fan de les sabates, un article de gran qualitat.

Les col·leccions de Sergiotti destaquen pels seus dissenys senzills i portables, els colors vibrants i les plantes encoixinades.

Tots els productes estan fabricats a Espanya.

Des del 1986, data en què Sergiotti arrenca el seu camí, lluiten per millorar i aconseguir superar-se a cada temporada amb les sabates.

El calçat Sergiotti s'elabora a Elx (Alacant) amb pells naturals de primera qualitat. Pensant en la dona urbana que té cura de la imatge sense prescindir de la comoditat. Botes, botins i sandàlies de pell autèntica. Fabricades a Espanya.

Sempre amb l'objectiu de millorar els productes tant en qualitat com en disseny. Compten amb el suport i la confiança dels seus clients. Això els ha permès créixer com a empresa i oferir, cada temporada, un producte de gran qualitat. Cuidant al màxim el confort i la comoditat, utilitzant materials naturals, transpirables i molt flexibles. Això fa del seu calçat, un article de gran qualitat.

Sergiotti és “made in Spain” i producte artesanal. La marca és conscient de la necessitat de sembrar hàbits que dirigeixin cap a un consum responsable, respectuós amb el medi ambient, els nostres recursos i l'economia local.

Per això intenten treballar i invertir en la creació de sabates de qualitat. Basats en una elaboració totalment artesanal, que permetin la seva utilització temporada rere temporada. Fins i tot que transcendeixin les següents.

Les seves col·leccions, atemporals i versàtils, contenen peces de gran qualitat i disseny exquisit. Aquestes uneixen disseny i comoditat en cadascuna de les sabates. Les seves peces estan elaborades mitjançant un procediment artesanal desenvolupat en tallers il·licitans.

El secret de la comoditat del que fan es troba en la utilització de la tecnologia Flot-up System, present a tot el seu calçat. Pensada perquè aconsegueixis la petjada més còmoda i saludable pels teus peus. Sabates amb soles dissenyades amb càpsules interiors buides que esmorteeixen la petjada, aconseguint així donar un impuls natural en caminar.

Definitivament, són una marca que se centra a fabricar el millor calçat de dona. Combinables amb tot, elegants i còmodes. La seva missió és obtenir un producte de qualitat, potent, fet a Espanya i amb la millor qualitat i acabats.

La cura, la manufactura i la bona mà dels seus mestres i especialistes sabaters, és allò que els diferencia de la resta.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.