Llista de productes per marca REFRESH

REFRESH ofereix botes, botins i sandàlies de la millor qualitat.

Refresh és una de les marques de calçat per a dona més atrevides i dinàmiques. Són sabates dissenyades per al públic jove que vol anar a la moda i que a més valora la qualitat.

Refresh és un dels estendards de Xti. Una marca de calçat refrescant, jove i efervescent. Hiperactiva, dinàmica i atrevida, enfocada a les nostres clientes més joves, esbojarrades, divertides i agosarades. Sabatilles, botes, botins, complements, amb dissenys, colors i teixits de qualitat al preu més competitiu.

Refresh, l'street style que marca tendència als carrers.

Les sabates són una part important dels estilismes, i això ho sap la signatura de calçat Refresh.

La marca proposa peces molt actuals i de tendència. Aquesta firma destaca per oferir solucions modernes però funcionals a les dones. A les seves col·leccions no només es poden trobar models de taló alt per a moments especials, sinó també moltes peces còmodes per al dia a dia. L'estil de la firma Refresh és força desenfadat. Buscant dissenys que tinguin una mica de tendència, però que també tinguin un estil atemporal. D'aquesta manera que es puguin emportar durant diverses temporades.

FABRICACIÓ.

A Refresh utilitzen els millors materials per aconseguir la màxima qualitat al calçat. Totes les botes, botins, sabates i bosses estan confeccionades amb materials que van des del serratge a l'antelina, passant pel punt, el xarol i la loneta. Són sabates duradores, on preval la manufactura i el toc artesanal.

El seu equip de dissenyadors reinterpreta contínuament cadascuna de les línies de treball de les passarel·les de moda més importants. I així assimilen les noves tendències per desenvolupar un calçat amb identitat pròpia. El resultat és la creació contínua de noves propostes i de col·leccions de sabates orientades a cobrir l'estil de vida del nostre públic.

Aquest ritme d'evolució incessant i el constant estudi del mercat garanteixen l'aparició de les sis col·leccions anuals. Una per estació i dues dinnovació. A més, totes les col·leccions de Refresh comparteixen l'interès per certs materials de tendència, talls i cromatismes. I, malgrat això, engloben tres camins estilístics molt diferenciats: clàssic, urbà i sport, com s'aprecia clarament a la seva col·lecció casual.

En definitiva, la confiança dipositada en els seus productes i en els materials que usen per fabricar-los els mou cap a una actitud de contínua millora i de compromís amb els seus clients. És aquesta determinació la que lluita cada dia perquè la seva imatge formi part de la memòria col·lectiva.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.