Llista de productes per marca PUCHE

PUCHE ofereix una sabata còmoda, resistent i moderna de fabricació 100% pròpia.

Realitzat amb els millors materials per oferir una millor qualitat i una major durabilitat de les sabates. L'objectiu principal és oferir als clients un producte modern que s'adapti a la necessitat de cada peu. La seva característica principal és la comoditat. per això combina formes amples de bon calç amb plantes de gel i plantilla extraíble per provocar més sensació de confort.

Una sabata que serveix per a tothom.

Fabricat a Espanya.

Calçats Puche té una cultura d'empresa enfocada a la millora contínua, buscant sempre la millor manera de progressar.

MISSIÓ.

La seva missió és desenvolupar, fabricar i comercialitzar productes que s'adaptin a les necessitats dels clients.

Unes sabates que s'adapti a la fisonomia de cada peu proporcionant una petjada còmoda. A més, treballen per proporcionar un calçat de qualitat a un preu assequible. Sempre mirant per i per al client.

VISIÓ.

La seva visió és aportar al món productes únics, còmodes, amb un bon disseny i adaptats a cada peu.

Busquen facilitar als clients la comoditat al seu dia a dia. Treballant i investigant per proporcionar un calçat agradable per als nostres clients. Perquè puguin experimentar cada dia la sensació de regalar als nostres peus alguna cosa nova.

VALORS.

Satisfer els seus clients. Millorar la capacitat de servei. Afavorir la motivació del vostre equip. Desenvolupar una feina millor. Inquietuds per innovar. Tenacitat a la feina. Humilitat, austeritat i honestedat. Treballen per i per al client. Pensant sempre en les seves necessitats i proporcionant les millors solucions per als peus.

FABRICACIÓ.

Tots els productes de Puche i Andinas es desenvolupen, es fabriquen i dissenyen a Elx (Espanya). Per garantir els estàndards de qualitat i seguretat que exigeixen com a marca, realitzen diversos controls de qualitat tant al centre de producció d'origen com a la recepció dels productes.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.