Llista de productes per marca PORRONET

Confort i disseny per a la dona, amb el calçat de PORRONET.

La marca de calçat Porronet posa al teu abast sabates de qualitat realitzades artesanalment a Espanya. A cada model, podràs sentir el confort dels seus dissenys i gaudir de l´estil actual d´aquesta marca de sabates tan reconeguda.

Fabricat a Espanya.

El calçat Porronet té cura fins a l'últim detall.

Porronet va néixer el 1959. Tot va començar en un petit taller artesà situat a Elx. Allí es fabricaven sandàlies de pell d'alta qualitat, mimant fins a l'últim detall. El bon fer de la marca Porronet va aconseguir que les seves sandàlies es popularitzessin ràpidament. Uns anys després van ampliar la seva oferta fabricant sabates, botins i botes.

L'empresa familiar ha continuat creixent. Però sempre ha mantingut la qualitat dels materials i el procés de fabricació artesanal. Això els ha permès ser considerada una de les marques de calçat per a dona més ben valorades, tant a nivell nacional com internacional.

Les sabates Porronet combinen comoditat i estil.

Porronet presenta un calçat per a la dona actual, propera i autèntica. La seva essència és mediterrània i té com a objectiu prioritzar els dos aspectes fonamentals d'un bon calçat: la comoditat i l'estil.

A la seva col·lecció de primavera-estiu podràs trobar sandàlies Porronet per a tots els gustos. Des de sandàlies planes fins a sandàlies de falca o de taló. Les soles són sempre lleugeres i confortables, i fan servir pell de la millor qualitat.

Els seus dissenys són elegants i molt versàtils i inclouen detalls que omplen el calçat d'estil i originalitat. Detalls florals, pedreria i tons metal·litzats es troben en perfecta harmonia amb tonalitats neutres i naturals.

Durant la temporada de tardor-hivern pots trobar sabates Porronet com ara botes i botins. Combinen perfectament l'elegància i la practicitat.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.