Llista de productes per marca PITILLOS

Les sabates PITILLOS per a dona és un calçat còmode fabricat a Espanya a preus molt ajustats.

La marca de calçat Pitillos, establerta a La Rioja, fabrica tots els seus models en pells naturals i hormes confortables. És una firma espanyola que està concebuda per oferir un calçat còmode i saludable. Així, a Pitillos han aconseguit unir comoditat i disseny a uns preus realment baixos, si tenim en compte la seva qualitat.

Pitillos són sabates còmodes de sempre i per sempre. Pitillos és una de les marques més reconeguda a nivell nacional. Des de 1981, amb base a Arnedo (la Rioja) i fabricant a Espanya, s'afanyen per aconseguir col·leccions altament ressenyables per la seva qualitat i confort.

I tot això gràcies al gran esforç de cada membre del vostre equip. Des del primer esbós, a càrrec de l'àrea de disseny; passant per la selecció de primeres matèries i la posterior producció fins a l'àrea logística. Tots conformen un gran equip i tots els departaments són imprescindibles.

Des dels seus inicis, sempre van apostar per crear calçat còmode de gran durabilitat i confort. La marca sap què vol el seu públic i per això sempre recorren el mateix camí. El seu objectiu: calçar els peus més delicats amb dissenys nous.

Per això, sempre han utilitzat materials de gran qualitat ja que totes les seves matèries primeres són seleccionades escrupolosament. Són la base per elaborar un bon calçat.

Però, i les soles? Són igual d'importants que els materials amb què elaboren el calçat còmode de Pitillos. Aquesta marca de La Rioja aconsegueix que les seves soles siguin resistents i antilliscants utilitzant materials com el poliuretà, el làtex o el TPU.

Sens dubte, amb les sabates còmodes de Pitillos cada pas serà plaent. Si els teus peus t'exigeixen el màxim confort, no ho dubtis. Ofereix-los la comoditat que t'ofereixen totes les col·leccions de sabates de Pitillos.

Podràs trobar una gran varietat de calçat. Sabates per a totes les ocasions: des del dia a dia o esdeveniments puntuals.

Les sabates es fabriquen amb teixits i pells que s'adapten al teu peu (i no al revés). Perquè des del primer instant el confort sigui la nota predominant.

A més, a la majoria dels seus models cal destacar que porten plantilla extraïble. Molt útil en cas que necessitis ficar la teva i, si no fos el cas, ve genial per a la higiene. I és que, només treure-la i fregar-la una miqueta sota l'aixeta (mai la hauràs de ficar a la rentadora), tindràs la teva plantilla sempre neta.

El calçat casual de Pitillos el podem trobar amb diferents tancaments. Des dels clàssics cordons, passant pel tancament amb velcro o amb cremallera lateral i cordons. Aquesta darrera combinació és magnífica ja que ens permet adaptar el calçat a través de dos sistemes diferents.

Pitillos cada any s'adapta a les tendències per oferir-nos mocasins i bluchers d'extrema comoditat. Gran varietat de teixits i pells.

BOTES I BOTINS.

Pitillos, a més de posar tot el seu focus en la comoditat diària i absoluta, des de fa anys busca que també et sentis identificada amb el calçat que portes. Per això, en la línia de botes i botins podem distingir dissenys que encaixen a la perfecció amb una moda urbana i jove. Una línia que conjuga pells de primeríssima qualitat amb el confort que només el calçat Pitillos t'ofereix.

Botins de diferents alçades als seus talons i falques.

SALONS.

Com no podia ser altrament, Pitillos també pensa que, encara que tinguis els peus delicats, també vols créixer uns centímetres de tant en tant. I és per això que aquesta marca de La Rioja confecciona una col·lecció de talons amb la màxima comoditat.

SANDÀLIES.

Aquest estiu Pitillos ha llançat una de les seves col·leccions més àmplies i noves de sandàlies per a dona. En falques de diferents alçades (4 i 6 centímetres). Ha creat una secció plena de color i comoditat per als peus més delicats. Sandàlies còmodes, amb soles anatòmiques per al descans més gran del teu peu.

Com pots comprovar, les sabates còmodes de Pitillos segueixen en contínua evolució. Uneixen els seus esforços per sorprendre'ns any rere any.

TECNOLOGIA TOT TRANSPIRA.

L'ús de material termoregulador proporcionat per Arneplant, ofereix més comoditat i transpiració al peu. A més, elimina qualsevol tipus d'olor, conservant el peu sec amb un sistema d'absorció superior a la pell.

MATERIALS.

100% NATURALS.

Les pells es tracten amb materials de primera qualitat procedents d'un 90% d'Itàlia. Pell boví majoritàriament i de vegades menors, de cabra o búfal. Atorgant gran importància al xarol.

PLANTILLES D'ÚLTIMA GENERACIÓ.

Amb teixits absorbents i tractament anti bacteris, mantenen els peus ventilats. A més, incorporen “sistemes de confort” per prevenir la fatiga del peu a través de la comoditat que proporciona el sistema d'amortiment.

PISA BÉ!

Les soles de les sabates estan compostes de productes de qualitat com TPU, Làtex i Poliuretà, donant més qualitat a la sabata i seguretat en trepitjar.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.