Llista de productes per marca ONFOOT

La marca ONFOOT es distingeix per la seva filosofia: artesania, disseny, innovació i pluralitat.

Les sabates OnFoot estan fetes a mà i es fabriquen a Espanya, seguint una llarga tradició sabatera.

Les innovacions a les col·leccions d'On Foot són constants. Una prova d'això són les sabates de la col·lecció ZEN. Aquests incorporen tecnologia inspirada en la reflexologia. El seu calçat ZEN alleuja la tensió en caminar i fa massatges a les plantes dels teus peus mentre camines.

Les col·leccions de sabates On Foot estan dissenyades perquè cada persona trobi la seva pròpia manera de caminar.

Fabricat a Espanya.

Descobreix les col·leccions d'ONFOOT a la nostra botiga física oa la nostra botiga online calzadossavina.es.

La marca de sabates OnFoot va ser creada com a tal el 2003. Encara que les sabates On Foot mantenen l'esperit artesanal, avui cal sumar-los un alt component tecnològic i innovador.

Ells fan calçat còmode sense renunciar a l'estil. Calçat artesanal fet a Espanya.

SÓN ARTESANS.

Fets a mà a Espanya seguint una llarga tradició sabatera. Cada parell de sabates passa per més de cent mans abans que els facis teus. Artesania i innovació són els fonaments que permeten a ONFOOT crear sabates duradores.

SÓN DISSENYADORS.

No entenen la seva feina sense innovació, creativitat i risc. Treballen més enllà de la moda: a l'avant-garde de la moda. Amb línies originals, inesperades i diferents. Fabriquen a Espanya, d'on procedeix el 95% de les primeres matèries que utilitzen. Això els permet controlar la qualitat i la traçabilitat dels materials.

SÓN INNOVADORS.

Les sabates amb tecnologia ZEN, que incorporen tecnologia inspirada en la reflexologia. Les sabates ZEN alleugen la tensió en caminar i fan massatges a les plantes dels teus peus mentre camines.

SOM PLURALS.

Més enllà d'etiquetes, l'ésser humà és polifacètic. Per això OnFoot ofereix una àmplia gamma de sabates perquè cada persona trobi la seva pròpia manera de caminar.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.