Llista de productes per marca MYKAI

MYKAI són Menorquines i Sandàlies fabricades goma EVA, fetes de manera artesanal. Submergibles al mar i piscina, lleugeres i flexibles.

Les pots fer servir a la ciutat, la platja o la piscina. Es poden rentar a la rentadora amb aigua freda. No poseu a l'assecadora.

MyKai és una marca vegana. El seu calçat no contenen cap rastre d'origen animal, tant al material com al tractament i acabat.

100% veganes i fetes a Menorca.

Les avarques són un calçat típic procedent del món rural de l'illa de Menorca. Amb elles, els menorquins treballaven la terra, ja que és un calçat resistent però flexible. Fetes de pell i soles de pneumàtics vells.

A partir dels anys 60, les avarques es van anar transformant en un calçat d'estiu. Utilitzat pels habitants dels pobles menorquins i pels turistes que visitaven la illa.

Més de 50 anys després, la marca MyKai ha decidit donar més versatilitat a les típiques avarques menorquines. Fabricant-les en tota la seva totalitat amb goma EVA. Aquest material converteix la sabata en lleuger, submergible i còmode, a més de resistent i flexible. Les fabriquen a mà però adaptades al pas del temps.

Les avarques MYKAI són perfectes per anar a la platja, perquè són submergibles i s'assequen en poc temps en exposició al sol. Són perfectes per navegar, ja que no ratllen la coberta de les embarcacions i suren a l'aigua.

A més, són 100% veganes ja que no contenen cap rastre d'origen animal, tant al material com al tractament i acabat.

Són perfectes per gaudir de l´estiu!

Calçat 100% vegà.

No contenen cap rastre d'origen animal, tant al material com en tractament i acabat.

Calçat 100% goma EVA.

Submergibles al mar i piscina, lleugeres i flexibles. Es poden rentar a la rentadora en aigua freda. No poseu a l'assecadora.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.