Llista de productes per marca MARILA

MARILA és una marca jove i atrevida que es pot fer servir en qualsevol ocasió. Una marca que treballa amb materials naturals i de gran qualitat. Això fa de Marila una marca de sandàlies de referència.

Si vols posar una mica de color i creativitat als teus peus ho pots aconseguir amb la col·lecció de calçat de la marca Marila.

Fabricat a Espanya.

Marila està situada al Polígon de Torrellano a Elx (Alacant). És la capital sabatera d´Europa per tradició i experiència artesanal. En aquest perfecte enclavament estratègic, per ubicació i logística, és des d'on Marila crea les sabates. Dissenya i fabrica cada temporada les noves col·leccions de calçat, plens de creativitat i qualitat.

Les sabates de la marca Marila segueixen les tendències d'última moda. Amb una perfecta adaptació al peu. Embolicant-ho sense comprimir-ho. Respectant la seva forma natural i ergonomia, perquè caminar sigui un veritable plaer. Marila és sinònim de confort.

Vols color, creativitat i comfort als teus peus, ja que descobreix les col·leccions de Marila.

Calçat fabricat per experts artesans.

L'elaboració de les sabates comporta molts i variats processos. La majoria artesanals. No seria possible aconseguir l'alta qualitat de la Marila sense la participació dels seus experts artesans. Ells posen tot el seu saber fer perquè el resultat sigui sempre excel·lent.

Amb pells de primera, de curtició natural.

La pell, utilitzada al seu calçat, és la millor matèria primera que existeix. En estar en contacte amb la nostra pròpia pell, la seleccionen per les seves especials característiques de suavitat, transpirabilitat i flexibilitat. És completament ecològica i en la seva adobament s'utilitzen tints naturals. Sense plom ni metalls pesants. Calçar-se les sabates és una experiència única. Qui ho prova, repeteix.

Creacions amb les darreres tendències de moda i confort.

Els seus dissenys segueixen les tendències de darrera moda. Moltes vegades inclouen talons de vertigen i altes falques, però la Marila sempre s'adapten al peu. Embolicant-ho sense comprimir-ho, respectant la seva forma natural i ergonomia. Marila és sinònim de confort.

Marca reconeguda internacionalment.

Actualment exporten el 60% de la seva producció als mercats internacionals més exigents. Gràcies a la seva excel·lent relació qualitat-preu, els models atractius, la seva alta rotació, la rapidesa i agilitat del seu servei de lliurament i les seves certificacions de qualitat, els ha permès ser una marca molt apreciada per consumidors i distribuïdors internacionals.

Mètode Plantisoft.

El seu mètode Plantisoft està inclòs a totes les sandàlies. Es tracta d'un sistema mitjançant el qual es disminueixen els petits impactes a què sotmetem els nostres peus diàriament. Ajuda a esmorteir la petjada disminuint la pressió dels peus en caminar. Un sistema mitjançant el qual aconsegueixen alleujar el dolor a la zona lumbar, a més de proporcionar suport al pont i al taló.

No voldràs treure't les teves Marila tot el dia!

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.