Llista de productes per marca MARICHICA

MariChica by Soriano és una marca de fabricació nacional.

Les menorquines es fabriquen íntegrament a Espanya. Totes elles es fan en pell de primera qualitat.

Menorquines, mallorquines, eivissenques, avarques, avarques… Múltiples noms per a la sandàlia que no passa de moda!

Un clàssic Made in Spain que es renova contínuament adaptant-se a les noves tendències.

L'origen exacte d'aquest calçat no es coneix amb exactitud, però hi ha indicis que ubiquen la seva aparició l'any 200 aC a l'illa de Menorca. Els primers a usar menorquines van ser els foners de les Illes Balears a les seves batalles contra els romans a l'època d'Aníbal. Posteriorment, els camperols i pagesos de la zona, van començar a fer servir aquest calçat en les seves llargues i dures jornades laborals. Les menorquines es consideraven una sabata forta que protegien els peus del terreny on treballaven.

Des de llavors, l'evolució d'aquest calçat ha estat espectacular fins a convertir-se en allò que és avui: un indispensable al món de la moda.

Menorquines MariChica tradicionals però sempre a la darrera.

Les menorquines tornen amb força cada temporada, ja que són un bàsic de l'estiu.

L'estil de les mallorquines (com també se les coneixen) s'adapta cada any a les tendències imperants. Originals i actuals dissenys que no perden gens ni mica d'aquesta essència tradicional que les caracteritza.

Van ser concebudes com a calçat rústic per fer més suportable el terra pedregós de l'illa de Menorca i ara és el preferit de totes les famoses a l'estiu.

Aquest calçat d'origen balear es caracteritza per la seva elaborada i detallada producció artesanal. Cada parell es fabrica un a un artesanalment, a mà amb pell i fil encerat.

Menorquines clàssiques vs. menorquines a la moda.

Normalment, el disseny clàssic d'aquestes sandàlies menorquines està fabricat amb pell de napa. Encara que també pots trobar mallorquines o eivissenques fetes amb pell de nobuck.

La característica principal de les soles de les menorquines és que habitualment es fabriquen en cautxú natural reciclat, procedent de pneumàtics usats.

Les menorquines tradicionals són les de sola plana, però actualment el mercat ofereix una varietat més àmplia en tipus de soles. Per això, pots trobar a part de menorquines planes, menorquines amb falca o menorquines amb plataforma.

Les menorquines amb falca són ideals per a aquelles noies que busquen una sandàlia amb una mica més d'alçada, són comodíssimes!

Com combinar menorquines MariChica ?

L'estil mediterrani va implícit a cada parell de menorquines. Per nosaltres, les mallorquines o eivissenques, són fons d'armari als mesos estivals. Aquest tipus de sandàlies aporten un toc tranquil, casual i tradicional a tots els teus outfits.

Definitivament, les menorquines estan dissenyades per a aquelles persones que busquen estil i comoditat. Aconsegueix looks espectaculars amb les teves sandàlies menorquines planes, menorquines amb falques o amb plataforma.

Combinen a la perfecció amb pantalons, amb vestits, amb faldilles... Planta't les teves menorquines amb qualsevol dels teus looks!

En definitiva, podem dir que les menorquines són un calçat molt versàtil i tot un clàssic a l'època més calorosa de l'any.

Si vols una sandàlia que combini amb gairebé absolutament tot, còmoda i fresca, les menorquines haurien de ser la teva primera opció!

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.