Llista de productes per marca LAURA VITA

LAURA VITA és una marca de sabates francesa que es caracteritza per la seva originalitat en els dissenys i comoditat. La set de creativitat pura, la cerca de la llibertat i la comoditat. Tot això fent-ho sempre compatible amb la vida duna dona activa, amb un esperit allunyat de les tendències.

L'objectiu de la marca és donar a la dona moderna un producte bonic, diferent i còmode alhora. Una manera d expressar plenament la seva personalitat, trencant amb les convencions i idees preconcebudes.

Utilitzen en els seus productes cuir de primera qualitat, adob vegetal utilitzat com més aviat millor i aplicat a mà. D'aquesta manera aconsegueixen reduir els residus a la natura.

La marca posa èmfasi en la comoditat en caminar, la facilitat per posar-se el producte i els ajustaments.

Deixa't portar pel colorit món de Laura Vita!!!

Origen.

La marca LAURA VITA neix el 2004 al nord de França.

És una aliança de dos noms:

Laura: en el terme llatí "laurus", traduït com a "llorer". Comporta un significat de glòria, victòria i per extensió, joia.

Vita: del llatí "vita", que vol dir vida.

La metodologia del projecte i la creació.

La set de creativitat pura, la cerca de la llibertat i la comoditat. Tot això compatible amb la vida duna dona activa en un esperit allunyat de les tendències.

El molt discret creador, doctor en medicina i doctor en biologia, va fundar la marca. El seu objectiu és donar a la dona moderna unes sabates belles, diferents i còmodes alhora. Potser degut a la manca de formació estilística acadèmica, o a una metodologia de disseny basada en la recerca, els productes es distingien cada cop més pel seu aspecte i colors únics. Aviat, l'estil eclèctic, de vegades boig, de vegades romàntic, es va establir al seu calçat .

Avui dia, més a prop de la realitat de la vida quotidiana i sempre imbuïts de força de caràcter única. Les sabates Laura Vita es dediquen a donar a les dones una manera d'expressar plenament la personalitat. Trencant amb les convencions i idees preconcebudes.

Els valors.

Llibertat d'expressió al vestir. La marca està concebuda amb la idea que les vostres clientes s'expressin a la seva manera. Que donin ús del calçat de la manera que vulguin. No hi ha tal cosa com una dona Laura Vita. Ella és múltiple, canviant, única com ella vol. En tots colors, formes, estils, idiomes i cultures. Els seus dissenys ajuden a l'expressió, no condicionen una manera de parar i comportar-se. Al contrari.

Cuir de primera qualitat, adob vegetal utilitzat com més aviat millor i aplicat a mà per reduir els residus a la natura.

Sempre materials nous. L'excedent no utilitzat es reintrodueix en petites sèries limitades de sabates, sovint en parells individuals. Això permet limitar els residus, ajudar a ampliar la gamma i tastar nous productes. A més, els permet continuar treballant fins i tot durant els períodes de menor activitat.

El calçat i la comoditat dissenyats per al nombre més gran. La dissenyadora i els seus col·laboradors proven els productes abans de llançar-ne la fabricació. Les models són totes dones diferents. Es posa èmfasi en la comoditat en caminar, la facilitat per posar-se el producte i els ajustaments.

Preus assequibles d'acord amb els materials i els recursos utilitzats. No practiquen una política d?inaccessibilitat. La marca Laura Vita rebutja qualsevol política de guerra de preus i reducció de la qualitat.

Coratge per fer servir dones en llocs clau de l'empresa.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.