Llista de productes per marca LAURA AZAÑA

La marca LAURA AZAÑA es caracteritza pels seus models versàtils i molt variats. S'elaboren utilitzant els millors materials i tècniques de fabricació, per tal d'aconseguir sabates que realment proporcionin confort, afavorint una correcta cura del peu i mantenint sempre una excel·lent relació qualitat-preu.

Això dóna com a resultat un calçat molt competitiu al mercat que aporta una gran comoditat, sense descuidar les tendències més actuals. La seva col·lecció aposta per unir confort i estil, oferint així calçat de qualitat dissenyat sense oblidar les darreres tendències de la moda en sabates.

Si busques calçat còmode, Laura Azaña és sens dubte la teva marca.

Gràcies a l'esforç i perseverança en la fabricació de calçat de pell del grup Inyectados Laura, S.L., el 2006 va néixer la marca de calçat per a dona Laura Azaña.

Versàtils i molt variats. Els seus models s'elaboren fent servir els millors materials i tècniques de fabricació. Orienten tots els seus esforços a la creació de sabates que realment proporcionin confort. Aquestes sabates afavoreixen una correcta cura del peu i mantenen sempre una excel·lent relació qualitat-preu.

La gran acceptació dels seus dissenys ha donat com a resultat un calçat molt competitiu que aporta una gran comoditat. Tot això sense descuidar les tendències més actuals.

La seva col·lecció aposta per unir confort i estil. La seva filosofia és continuar oferint el que millor saben fer: calçat de qualitat, dissenyat sense oblidar les darreres tendències de la moda en sabates.

Escollir amb cura les pells emprades per a la seva confecció. Confeccionen sabates femenines i confortables, sofisticades i resistents, amb una insuperable relació qualitat-preu.

Des dels seus inicis el seu objectiu és crear sabates que satisfacin les necessitats de la dona cosmopolita i dinàmica. Aquella que passa llargues jornades fora de casa i necessita un calçat còmode. Un que no li dificulti més el dia a dia. Un que li permeti arribar a la nit sense aquesta feixuga sensació de fatiga.

Més de deu anys especialitzats en el disseny i fabricació de calçat per a dona, unint sempre estil i confort. Això converteix el nom de Laura Azaña en sinònim de comoditat.

Un producte que fidelitza per si mateix. Creat per a satisfer les necessitats reals de la dona avui dia. Una dona activa i dinàmica que, any rere any, torna a apostar pels models de Laura Azaña.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.