Llista de productes per marca LA MARINE

LA MARINE és una marca de fabricació artesanal d'origen francès. Fa anys que elabora un calçat per a dona basat en el món marítim. Els seus materials són resistents a l'aigua de mar i al sol.

Les clientes que han provat les sandàlies són fidels a elles. La durada i la qualitat dels seus productes és excepcional. Són un clàssic cada estiu. A més, són models amb un calç molt bo. S'adapten a tot tipus de peus fins i mitjos. Prova-les!!! segur que repetiràs ;)

El concepte de La Marine, que va néixer el 1996, és unes sandàlies per a dona resistent a l'aigua i al sol.

Les seves col·leccions estan basades en tires de teixit elàstic, on el veritable protagonista és el color. La comoditat i la frescor que les sandàlies és l'objectiu principal dels seus dissenys.

Les sandàlies La Marine de dona són ideals per als calorosos dies d'estiu. Amb elles podràs anar tant a la platja com a gaudir d´un passeig a qualsevol hora del dia.

Gaudeix de l´estiu amb la col·lecció de sandàlies La Marine.

CLASSIC.

Les sandàlies de la gamma Classic van ser la primera creació de la marca. Estan compostes de teixit elàstic trenat de polièster, muntat sobre la sola. Són lleugeres, flexibles i resistents. Proveïda d'una talonera petita o d'una escuma d'EVA compensada. Aquest tipus de sandàlies també es coneixen com Les Marines.

Característiques:

· Calçadura universal: adaptables a tot tipus de peus, des dels peus fins fins als peus mitjans.

· La lleugeresa: 160 g/peu (pes de referència per a una Marine compensada del número 38).

· La flexibilitat: una sola exterior de cautxú flexible, robusta i antilliscant.

· L'amortiment: escuma hevea amortidora.

· El tall: trenat de polièster que ofereix una subjecció excepcional sense sensació de pressió sobre el peu (capacitat d'extensió i adaptació de la trena).

· Els colors: no destinen i resisteixen a tota prova (aigua de mar i sol).

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.