Llista de productes per marca KANGAROOS

La col·lecció de dona de KANGAROOS destaca per la seva comoditat, disseny ultra confortable i materials de la més alta qualitat.

Treballen principalment la pell, ja que ofereix una excel·lent resistència i proporciona una excel·lent transpiració del peu.

És la marca preferida de les urbanites de la ciutat. Aquesta temporada combina les teves peces amb estil casual amb el calçat que mai no passa de moda.

Fabriquen la gran majoria dels seus productes a Espanya, apostant pel disseny i la producció nacional.

KangaROOS és una marca de calçat veritablement global. Sempre fidels als seus orígens esportius i urbans, valorant allò original i allò autèntic.

Han sabut adaptar-se als mercats i les tendències actuals d'oci, aire lliure i moda, mantenint el seu esperit intacte, autèntic i original.

Filosofia.

Són una empresa dedicada al calçat de moda jove. Tenen un compromís: donar la màxima qualitat a tots els productes al millor preu. Una bona política d'ètica comercial i empresarial és la raó de ser.

Dissenyen i innoven per oferir productes d'una qualitat i comoditat a l'alçada del que els nostres clients exigeixen. Són una marca de calçat veritablement global.

Kangaroos continua sent fidel al seu origen esportiu i urbà, valorant allò original i allò autèntic. Han sabut adaptar-se als mercats i les tendències actuals d'oci, aire lliure i moda. Han mantenit el seu esperit intacte, autèntic i original. Des de l'estil esportiu fins a l'estil de vida global. És així com podríem resumir la història de KangaROOS.

Garantia de qualitat.

A les seves instal·lacions de Toledo treballen amb els més alts estàndards de qualitat. Totes les pells i els teixits tenen totes les garanties d'excel·lència. Així, els nostres clients reben un producte còmode i fiable. Dissenyen i innoven per oferir productes d'una qualitat i comoditat a l'alçada del que s'exigeix.

Fabricació pròpia.

Fabriquen la gran majoria dels seus productes a Espanya, apostant pel disseny i la producció nacional. Mostra d'aquesta aposta són les noves instal·lacions a Fuensalida (Toledo).

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.