Llista de productes per marca INTERBIOS

A INTER-BIOS sempre busquen dissenyar sabates còmodes que facilitin el descans del peu quan camina. Per això, pràcticament la totalitat dels seus models incorporen plantes anatòmiques arquejades que imiten l'anatomia del peu.

Les sandàlies InterBios són un exemple perfecte de sabates bio saludables. Prova't unes sandàlies bio de dona i descobreix un efecte únic de descans i confort.

Fa 25 anys que InterBios lidera el sector de les sandàlies còmodes d'estiu. Les seves sandàlies innovadores Bio ofereixen un producte confortable, anatòmic i saludable a un preu boníssim.

Pots comprar sabates Inter-Bios amb la seguretat d´aconseguir unes pells de primera qualitat, totalment naturals. Fabricat a Espanya.

Sandàlies InterBios, imprescindibles a l'estiu.

Les sandàlies Inter-Bios són productes de gran qualitat, fabricades íntegrament a Espanya. Per a la seva producció s'utilitzen pells naturals, greixades, nobuks, serratges, napes, falques de suro i EVA.

Durant més de 25 anys, INTER-BIOS ha creat un calçat còmode que ajuda a suportar i mantenir la funció natural del peu. Posen als seus models plantes Bio anatòmiques arquejades que imiten la forma natural del peu, permetent un caminar descansat i còmode.

Tant les sandàlies com les xancletes d'Inter-Bios són increïblement confortables i còmodes. Just per aquest motiu, a Calçats Savina és una de les marques estrella de la nostra botiga física i online. Són, sens dubte, les sandàlies de dona que més agraden a tota la nostra clientela. Per això, estiu a estiu, aposten pels nous dissenys de la marca.

INTERBIS, 100% Made in Spain.

Els seus experts artesans porten més de 25 anys elaborant cada nova col·lecció a la seva fàbrica ubicada a Elx. Des d'allà, han aconseguit liderar el sector de les sandàlies Bio de dona. Cada estiu, les sabates d'aquesta marca són les més demanades per les nostres clientes. I no és estrany ja que ofereixen un producte confortable, anatòmic i saludable a un preu excel·lent.

La marca està sempre en constant evolució per dissenyar i desenvolupar nous models que responguin a les necessitats dels usuaris. Tots els productes incorporen les famoses plantilles Bio anatòmiques arquejades, que reprodueixen l'anatomia de la planta del peu a la perfecció. Aquestes plantilles espectaculars permeten que el pes del cos descansi de manera uniforme, equilibrant la posició de les cames i reduint l'efecte de fatiga tan habitual a l'estiu.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.