Llista de productes per marca HEE

HEE és una marca espanyola de calçat per a dones que busquen un estil còmode, fresc i urbà. Un look que els faci sentir femenines.

Hee significa Fet A Espanya. Les sabates són de pell de primera qualitat i estan fabricades íntegrament a Espanya.

Amb Hee sentiràs la personalitat de l´autèntica dona urbana. Sempre jove, molt femenina i còmodament integrada al medi amb les sabates.

Ofereixen un producte modern i de bona qualitat.

HEE significa Fet A Espanya.

Les sabates són de pell de primera qualitat i es fabriquen íntegrament a Espanya.

Hee ofereix una atractiva col·lecció de dissenys per a dona . Hi prevalen les formes senzilles i delicades, al costat de les siluetes elegants i estilitzades.

Les noves línies de calçat de la marca potencien la naturalitat i el confort. Aquests conceptes vertebren i defineixen el treball de disseny i creació d'aquesta firma, des del mateix dia que va iniciar la seva trajectòria al sector.

El color i les textures seran altres dels grans protagonistes de la temporada. Tots dos elements s'uneixen per crear uns dissenys únics i exclusius. Adaptables a tots els estils, sense renunciar a la confortabilitat. Cal no oblidar que una de les ensenyances d'identitat d'aquesta marca són les plantes Bio. Aquestes es caracteritzen per la seva gran comoditat.

Dissenys pensats per a tots els estils.

Per a la temporada estival Hee també presenta una línia amb uns acabats més atrevits i sofisticats. Són el resultat de combinar amb gust i amb gran originalitat plataformes, pells amb brillantor i gravats. Totes les propostes s'elaboren amb pells de primera qualitat i es fan en una extensa gamma de tons.

Les noves col·leccions s'han dissenyat per satisfer totes les tendències de vestir, però especialment s'han ideat per a tots aquells que senten predilecció per un calçat versàtil i funcional que doni un valor afegit al seu look personal i actual.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.