Llista de productes per marca GARZON

Actualment parlar de sabatilles d'estar per casa còmodes, de qualitat i a bon preu és parlar de Vulcanizados Garzón .

Les sabatilles GARZON han esdevingut referent nacional i europeu. Fabricades a Espanya.

A Calçats Savina podràs trobar una col·lecció molt àmplia de sabatilles Garzón . Disposem d´una amplíssima varietat de models confortables, divertits i originals de sabatilles per caminar per casa.

Sabatilles Garzón .

Aquesta empresa porta fabricant sabatilles de casa des de la seva creació el 1987. Només fan aquest tipus de sabatilles, per la qual cosa s'han convertit en tot un referent al sector. Amb seu a Elx (Alacant), Garzón s'ha convertit en un referent en sabatilles de casa. Això ha estat degut a generacions dedicades a la fabricació dels seus productes de gran qualitat.

Sobretot tenen col·leccions molt juvenils i atractives, amb nous dissenys molons cada any. En aquest sentit, s'han sabut diferenciar molt i creiem que tenen una de les més àmplies col·leccions de sabatilles del mercat. Això els ha fet posicionar-se molt bé també a Europa, on també distribueixen la seva marca.

A la nostra secció de sabatilles de casa podeu veure alguns models.

Què sabem de Garzón sabatilles?

Sempre tenen models molt originals i únics, sense oblidar la qualitat dels materials.

Les sabatilles Garzón també ofereixen benestar gràcies a les suaus fibres de la màxima qualitat. Amb tractament anti-àcars i anti-olor i components pensats per obtenir el màxim confort.

Utilitzen hormes ergonòmiques, plantilles anatòmiques amb escuma de gel amb efecte viscoelàstic i l'última cosa són les soles Shock Absorber.

Per poder adaptar-se a les diferents demandes de cada usuari, Garzón també ofereixen diverses alçades de falca i hormes amples per a persones amb peus delicats.

La marca ha desenvolupat solucions pròpies per millorar el confort i la qualitat dels productes.

Entre altres tecnologies destaquen:

- Plantilla Walk Flex: una plantilla molt tova i amb una capacitat excel·lent d'absorció d'impactes a la zona del taló. Alhora aquesta plantilla pot ser retirada tant per rentar-la com per ser substituïda per una plantilla podològica pròpia.

- Sola especial parquet: es tracta d'una sola a base de material micro porós que la fa super lleugera, amb una flexibilitat enorme i un augment de la subjecció en sòls llisos. La característica especial és que garanteix no deixar petjada ni marca al parquet de casa.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.