Llista de productes per marca FLUCHOS

Les sabates FLUCHOS es caracteritza pels seus dissenys actuals que permeten arribar al final del dia sense parar-te a pensar als teus peus.

Amb seu a Arnedo (província de la Rioja), sempre han tingut al cap calçar aquells peus més exigents. Centrats a trobar la forma perfecta per donar a la sabata la màxima comoditat, sense oblidar el disseny i les noves tendències. Comprar sabates Fluchos és garantia d'adquirir una sabata còmoda i de qualitat.

Qualitat i confort assegurats al 100% a cadascun dels seus dissenys. Fluchos és sinònim i garantia del bon fer.

FLUCHOS comoditat i estil per a dona.

Què dir sobre les sabates Fluchos? doncs que són els millor del millor, però això segur que ja ho sabies... al fet que sí. :)

Aquesta marca Espanyola de sabates de qualitat, reconeixible a tot el món, ha aconseguit refermar-se en la ment de tots nosaltres.

I com ho ha aconseguit? oferint sempre la millor qualitat possible en calçat.

Fan sabates des de la dècada dels 60.

El millor de la fabricació nacional:

Tenen com a primer objectiu la qualitat i comoditat, per això els seus productes es fabriquen al 100% a les seves pròpies instal·lacions. Controlen tot el procés de fabricació de principi a fi i les matèries primeres utilitzades (les millors a nivell nacional).

Acabat artesà cosit a mà:

Les sabates Fluchos se segueixen cosint a mà. Per això les seves sabates són autèntiques i han aconseguit estar a la ment de tots quan pensem a comprar unes sabates de qualitat.

Sabates còmodes, duradores i resistents:

A la seva fabricació es combina una maquinària molt sofisticada amb una mà d'obra molt qualificada i experimentada. Això permet que la marca pugui ser molt competitiva al mercat nacional.

Totes les pells que es fan servir en la fabricació del seu calçat són totalment naturals. Neteges i amb gran riquesa de matisos cromàtics, creant així la sabata ideal i d'una qualitat immillorable.

El més important, les soles. Estan fabricades a Espanya i són de 100% cautxú natural. Això combinat amb la maquinària més moderna en la fabricació de soles, creen meravelles que portem usant molts anys.

Garantia de Fluchos amb el medi ambient:

Els punts que cal tenir en compte són:

Pells naturals amb baix nivell de crom.

Ús de cues i tintes a laigua.

No usen res de PVC.

Reducció al màxim dels residus a la seva producció.

Embalatge de cartró 100% reciclat.

Consum mínim d'energia a les fàbriques.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.