Llista de productes per marca FELIZ CAMINAR

FELIZ CAMINAR calçat i protecció laboral.

Feliz Caminar fabrica una àmplia gamma d'articles termoplàstics pel mètode d'injecció.

És la marca líder en la fabricació de calçat laboral i calçat sanitari a Espanya. Especialistes en esclops d'EVA. Comprar Feliz Caminar és apostar per calçat de qualitat i salut pels teus peus.

Fabricat 100% a Espanya.

La firma Feliz Caminar ofereix calçat de gran qualitat fabricat 100% a Espanya. Reuneix l'experiència de diversos anys al sector del calçat i l'esforç en la millora dels seus productes.

La marca es troba ubicada a Villena (Alacant), una de les ciutats amb més tradició sabatera d'Espanya. El seu desig principal, elaborar calçat i complements per cobrir la major part de les necessitats del vestuari laboral.

Destinen un equip de professionals sòlids que garanteixen que les seves sabates compleixin sempre la màxima qualitat. Els esclops Feliz Caminar barregen confort i innovació en els materials amb dissenys inspirats en l'anatomia del peu. El resultat és una col·lecció perfecta per al treball diari. El calçat és molt apreciat entre personal de cuina i hostaleria, treballadors d'hospital i quiròfan i, en general, professionals que necessitin un calçat per a ús intensiu, amb esclops de treball, sabates i botes tant d'home com de dona.

Feliz Caminar, calçat fet 100% a Espanya

L'objectiu de les sabates Feliz Caminar és vestir persones que necessiten reunir les millors condicions de seguretat i comoditat durant la jornada laboral. Per aconseguir-ho, la marca ofereix tota una sèrie de calçat de treball, amb un disseny especial, detalls innovadors i materials còmodes i transpirables adaptats a la fisiologia del peu.

Camina feliç mentre treballes!

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.