Llista de productes per marca CORONEL TAPIOCCA

La col·lecció de sabates per a dona CORONEL TAPIOCCA destaca per la comoditat, el disseny ultra confortable i els materials de la més alta qualitat.

Treballen principalment la pell, ja que ofereix una excel·lent resistència i proporciona una excel·lent transpiració del peu.

Coronel Tapiocca és la marca preferida de les urbanites de la ciutat. Aquesta temporada combina les teves peces amb estil casual amb el calçat que mai no passa de moda.

Conscienciats amb el Medi Ambient, Coronel Tapiocca ha implementat RIPET, una nova tècnica en la fabricació, basada en el reciclatge. Mitjançant aquesta tecnologia, converteixen ampolles de plàstic utilitzades en materials per a la realització de teixits aplicables al calçat. Això els permet fabricar productes de manera més responsable i respectuosa amb el nostre entorn.

Calçat ecològic i sostenible .

El 1989 la marca de calçat Coronel Tapiocca va iniciar la seva original aventura al sector tèxtil amb la creació d'un nou concepte: una maca que pogués englobar tot allò necessari per als seus viatges d'oci i aventura. Així va néixer una marca de calçat molt atractiva i divertida, amb una àmplia varietat de sabates : botins , casual , urban ...

La senzillesa i el confort en les seves sabates són algunes de les principals característiques de la signatura. Per elaborar els seus dissenys utilitzen els teixits naturals com el cotó o el lli. Coronel Tapiocca és la marca preferida dels urbanites de la ciutat. Aquesta temporada combina les teves peces amb estil casual amb el calçat que mai no passa de moda.

Coronel Tapiocca és una marca de calçat veritablement global. Sempre fidels als seus orígens esportius i urbans, valorant allò original i allò autèntic.

Han sabut adaptar-se als mercats i les tendències actuals d'oci, aire lliure i moda, mantenint el seu esperit intacte, autèntic i original.

Són una empresa dedicada al calçat de moda jove i tenen un compromís: donar la màxima qualitat a tots els productes al millor preu. Una bona política d'ètica comercial i empresarial és la raó de ser.

Dissenyen i innoven per oferir productes d'una qualitat i comoditat a l'alçada del que els nostres clients exigeixen.

Treballen amb els més alts estàndards de qualitat. Totes les pells i teixits tenen totes les garanties d'excel·lència perquè els nostres clients rebin un producte còmode i fiable. Dissenyen i innoven per oferir productes d'una qualitat i comoditat a l'alçada del que els nostres clients ens exigeixen.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.