Llista de productes per marca CABRERA

Les sabatilles de casa fabricades per CABRERA destaquen per la comoditat i qualitat amb què estan fetes. Fabricades a Espanya amb materials seleccionats pel gran confort, tacte agradable i durabilitat.

A la nostra botiga online trobaràs aquesta marca, espartenyes, sabatilles de casa i de carrer, i amb amples especials .

Vulcanitzats CABRERA és un referent des de fa més de trenta anys al sector de les sabatilles de qualitat i confort. Per estar a casa o caminar pel carrer. També ofereixen una àmplia gamma de sabatilles d' amples especials . Les sabatilles de casa CABRERA són un calçat còmode, de gran qualitat i bon preu. Tots els models es poden rentar amb aigua freda sense problemes perquè estan fabricats amb els millors materials.

Actualment, la producció de la marca segueix localitzada a Elx, cosa que permet tenir un control total sobre la fabricació. D'aquesta manera, podeu assegurar els millors acabats. En aquesta secció, pots comprar sabatilles CABRERA per a casa, per fer servir al carrer o d' amples especials .

SABATILLES CÒMODES PER ESTAR A CASA.

Des de fa gairebé 4 dècades, les sabatilles CABRERA són un referent de qualitat i comoditat. La principal prioritat de CABRERA ha estat el confort i la qualitat del producte. Això ho ha aconseguit gràcies a l'altíssima qualitat de les primeres matèries, unit a un exhaustiu control de qualitat.

Per a la confecció de les sabatilles, només es fan servir materials de màxima qualitat. Càlids draps i teixits d'abric per a les sabatilles d'hivern. Frescos i lleugers teixits de cotó i ris, per a les d'estiu. En el cas de l'estiu, una menció especial les de tovallola, un dels models estrella de CABRERA estiu rere estiu.

 SABATILLES DE DONA.

Actualment, les sabatilles CABRERA han unit la seva experiència i tradició amb el disseny. Això ha donat com a resultat unes sabatilles de casa còmodes, originals i que compleixen les expectatives del client més exigent.

Dins dels models clàssics podem trobar dos sistemes de fabricació. D'una banda, hi ha les sabatilles vulcanitzades, tot un clàssic dins del catàleg CABRERA. De l'altra, la línia de sabatilles muntades sobre pisos EVA ultralleugers (les Especial Parket). Aquestes últimes, perfectes per a les persones que busquen sabatilles lleugeres, de poc pes i tan còmodes com si fossin descalces.

No ho dubtis més. Si valores el confort per sobre de tot i t'agrada relaxar-te en arribar a casa, les CABRERA no et decebrà.

SABATILLES MADE IN SPAIN

Cada cop els consumidors estem més conscienciats amb la procedència dels productes que comprem, són molts els clients que ens pregunten on estan fabricat el calçat de la nostra botiga online, a Calçats SAVINA donem prioritat a les marques que fabriquen els seus productes a Espanya.

Les sabatilles CABRERA estan confeccionades a Espanya, per això llueixen amb orgull el segell Made in Spain.

¡Fes un cop d'ull i tria el model que millor s'adapti a les teves necessitats!

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.