Llista de productes per marca BELVIDA

Les sandàlies de la marca BELVIDA són ultra confortables, lleugeres i especial plantilles Ortopèdiques. Dissenyades pels peus més delicats. Perfectes per a persones amb Peus delicats, diabètiques o per Amples Especials. Especial plantilles Ortopèdiques. Plantilla extraíble.

BELVIDA és la marca portuguesa dedicada al disseny i fabricació de calçat còmode i saludable. La marca s'ha especialitzat a fabricar sandàlies per a Amples Especials, peus delicats i especial plantilles Ortopèdiques. Tots els seus models de sandàlies incorporen plantilla extraíble, perquè pugui substituir-les per les teves plantilles ortopèdiques molt fàcilment.

Fabricats sempre en pells naturals de 1a qualitat i amb els millors materials, sempre pensant en la salut dels teus peus. Les soles són lleugeres i aporten una gran comoditat a cada pas. Comptem amb una àmplia varietat de models per donar solució a patologies dels peus, com ara; galindons pronunciats, peus inflats, peu diabètic, dits arpa, dits martell..... Perfectes per a peus delicats .

Les sandàlies de la marca BELVIDA són ultra confortables, lleugeres i especial plantilles Ortopèdiques. Dissenyades pels peus més delicats. Perfectes per a persones amb peus delicats, diabètiques o per Amples Especials. Especial plantilles Ortopèdiques. Plantilla extraíble.

Una altra de les grans característiques de les sandàlies és que totes les seves peces poden ajustar-se a la forma de cada peu. Això ho aconsegueixen mitjançant la implementació de corretges amb velcro i sivelles ajustables. D'aquesta manera, si utilitzeu plantilles ortopèdiques, us assegurareu que sempre mantindran la posició correcta. També, aquest sistemes permet donar l'amplada necessària per a aquells peus que requereixin una amplada especial. Disposen de plantilla extraíble.

Amb la marca BELVIDA et garantim productes de gran qualitat i amb detalls i acabats inigualables. No esperis més i fes-te ara amb els productes que tant anaves buscant! Escolliu el que més s'adapti a les vostres necessitats!

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.