Llista de productes per marca ARCOPEDICO

Les sabates de la marca ARCOPEDICO són ultra confortables, lleugeres, dissenyades per als peus més delicats. Són ideals per a persones amb peus sensibles o diabètiques.

Calçat vegà, ecològic i sostenible.

ARCOPEDICO (des del 1966) és una marca de sabates d'alta qualitat, que busca la comoditat de les dones. Fabricats a mà a Portugal. Està especialitzada en calçat de pes lleuger i per a peus delicats. Dissenyat anatòmicament amb la forma de l'arc del peu i respectant la circulació del peu.

Les sabates de la marca ARCOPEDICO són ​​ultra confortables, dissenyades per als peus delicats. Són ideals per a persones amb peus sensibles o diabètiques. Són de pes lleuger, colorits, simples i amb dissenys sense edat. Faciliten els moviments del peu, enforteixen els músculs, ajuda a la circulació de la sang i assegura un confort més gran en caminar.

Tots els models disposen de la plantilla Drytech fabricada 100% en cuir vegetal i de làtex. Proporciona més comoditat, a més d'un amortiment més gran per permetre l'absorció addicional d'impacte de la petjada en caminar.

La línia de sabates Lytech de ARCOPEDICO és la màxima expressió en comoditat de la marca. Aporta una flexibilitat controlada que permet una major adaptabilitat, evitant fregaments i molèsties, a més és transpirable.

Lytech ® és un producte ecològic, reciclable i amic de la natura. La seva membrana d'alta tecnologia es produeix amb materials biodegradables els components dels quals es degraden espontàniament a través de l'acció bacteriana. Són sotmesos a un gran nombre de proves en laboratori, les quals exigeixen un nivell considerable de resistència a la ruptura, a l'enlairament, així com no inhibidor de la transpiració i amb total absència de substàncies nocives per a la pell i el medi ambient.

Una altra característica de les sabates ARCOPEDICO són ​​els seus pisos injectats, ultralleugers i també respectuosos amb la natura. Que a més disposen d'un SISTEMA DE SUPORT TWIN ARCH dissenyats per suportar l'arc del peu i oferir un descans més gran.

La marca té la certificació Biocalce © que garanteix el confort, la qualitat, la resistència i la durabilitat en calçats fabricats exclusivament amb materials exempts de substàncies nocives per a l'usuari i el medi ambient.

Less
Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.